Ambre
Lisle-sur-Tarn06 68 05 91 16
Producer of organic and biodynamic red wine. AOC Gaillac.
All the “Occitanie & South of France” flavour of Tarn.
Tarn, the perfect place to discover culinary delights of excellent quality!
Cheese, “croquant” biscuits, olive oil, whisky, truffles, duck and wines. Excellent products for you to relish.
170 results
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 40 47 80
Notre domaine familial située sur la rive droite du Tarn propose des cuvées "Traditions" et prestiges "Mémoire et Esprit" issues de cépages locaux : Mauzac, Muscadelle, Loin de l'Œil, Braucol, Duras, Prunelart et Syrah.Le Domaine est labellisé HVE3.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 33 34 59, 00 33 (0)6 12 93 88 74
Domaine de 14 hectares en culture biologique, les vignes sont implantées sur les coteaux argilo-calcaires et dans les sables de la plaine de Lisle-sur-Tarn ce qui permet d'avoir la puissance et la finesse des tanins.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 57 09 79
High place of the Gaillacois vineyards, the domain has been operated by the same family since the 16th century with a desire for excellence. The vinification, aging and bottling of our wines are done at the Château. Organic farming since 2009.
Lisle-sur-Tarn07 68 70 27 06, 06 78 67 12 46
Le Château d'Escabes, est un château daté du XVIIème siècle. Propriété viticole de 60 hectares en AOP Gaillac certifié Agriculture Biologique en 2021.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 57 07 09
You will be warmly welcomed in this wine-growing Château, a setting of authenticity and generosity in the heart of the Gaillac vineyard.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)6 81 48 97 61, 00 33 (0)5 63 40 47 46, 00 33 (0)6 74 05 81 21
Pascale Roc-Fonvielle est la 4ème génération de vigneron indépendant sur ce domaine familiale situé sur les premières terrasses de la rive droite du Tarn, adossées aux coteaux de Lisle sur Tarn.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)6 23 48 88 33
Put on your beekeeper outfit and come and discover and come discover the life of the hive directly on the apiary.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 33 37 22, 00 33 (0)6 31 85 66 93
Le domaine Long Pech, est situé à Lapeyrière à 6 km de Lisle-sur-Tarn sur la rive droite du Tarn, proche de la Forêt de Sivens et sur le circuit des Bastides. Du « Pech » mot occitan désignant la colline, un très beau point de vue s'offre à vous.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 40 47 47, 00 33 (0)6 63 69 18 36
Le Domaine de Mazou est la propriété de la famille Boyals. La vigne y est implantée depuis six générations. Vigneron de père en fils est une tradition dans la famille.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 33 34 59, 00 33 (0)6 12 93 88 74
Domaine de 14 hectares, les vignes sont implantées sur les coteaux argilo-calcaires et dans les sables de la plaine de Lisle-sur-Tarn ce qui permet d'avoir la puissance et la finesse des tanins.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 40 40 54, 00 33 (0)6 15 62 46 29
Petite exploitation familiale, crée en 1999. Le Domaine St Laurent de Saurs se situe sur la commune de Lisle sur Tarn au lieu dit de Saurs au sein de l'AOC Gaillac.
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 40 47 78
Laurent et Fabien Caussé sont la 8ème génération de vignerons sur le domaine familial. Ils cultivent 42 hectares de vignes et créent une diversité de cinq gammes de vins élaborés dans le respect de la tradition.
Lisle-sur-Tarn06 37 36 03 89
Cattle breeding - Meat.Direct sales to order.Veal and beef: classic or grilled packages.Other points of sale: Les Pibouls Montauban
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 33 38 54
The Ferme du Lacas is a family business. It raises and processes pigs, poultry: chickens, guinea fowl, ducks, capons, geese and fattened ducks.
Lisle-sur-Tarn06 23 08 67 52
In the heart of the Tarn, Nicolas Boyer-Gibaud created his AUBRAC cow farm in 2004. Today, it consists of 60 cows, 30 heifers and, in season, 60 calves.
Lisle-sur-Tarn06 17 78 08 05
Jean-Marc and Dorothée offer you their organic vegetables in season, directly from the Potager!
Lisle-sur-Tarn00 33 (0)5 63 40 47 38
La SARL Les Trois Clochers commercialise les vins du Gaec Pagès et Fils
Livers-Cazelles06 20 23 65 95
Sale of packages of Aubrac meat (5 or 10 KG), once a month, order 15 days in advance.
Livers-Cazelles06 72 58 75 66
An agricultural estate (with vines, cereal crops and truffle-growing), specialised in olive cultivation, with an olive grove, an oil mill and shop (which sells oil, table olives and local specialities).
Livers-Cazelles07 86 73 51 62
Welcome to the "Auros" Brewery, a craft beer manufacturing company in Cordes. In a "guinguette" style setting, taste our craft beers, Gaillac wines, local whisky... Possibility of catering on site with @Niko-Rollin Cuisine.
Milhavet00 33 (0)6 12 09 01 34, 00 33 (0)6 17 97 01 16, 00 33 (0)6 98 17 58 35
Right near Cordes-sur-Ciel, on the northern boundary of the Gaillac vineyard, the Gayrard Estate is being fully renovated. Laure & Pierre Fabre took over the family property in 2013 with the aim of bringing their 5 century wine-making traditions to life.
Montans00 33 (0)5 63 40 41 12, 00 33 (0)6 52 25 96 54
Vin, jus de raisin, vinaigre, lentilles, farine, huile de tournesol. Vente sur RDV.
The ultimate Cordes speciality! This sweet treat from Cordes has gone unrivalled for a whole century. It is a biscuit made from wheat flour,
egg white, sugar, and almonds grown in the South West, along with a small pinch of mystery that makes it truly unique. Croquants go particularly well with fruit salad or icecream, or a nice little glass of Gaillac white wine… Once you’ve tasted this culinary delight you’ll definitely be back for more…
Make sure you visit a truffle market… This black gold thrives on our limestone soils which are close to those of the Quercy region. This is why there are more and more truffle farms between Albi and Cordes. Winter is the best time of year to try truffles (from mid December to mid February).
Moments of delight for fans of these fungi of incomparable aroma!