lesconservesdegarrissou-pennedutarn

LOCAL FLAVOURS & PRODUCERS

All the “Occitanie & South of France” flavour of Tarn.

Tarn, the perfect place to discover culinary delights of excellent quality!

Cheese, “croquant” biscuits, olive oil, whisky, truffles, duck and wines. Excellent products for you to relish.

166 results

Domaine de Larroque

Cestayrols00 33 (0)5 63 56 87 63, 00 33 (0)6 87 13 88 46

Passionnés de la vigne et de notre métier ,nous vous accueillerons sur notre domaine viticole bio de 19 ha pour vous faire découvrir et déguster notre gamme de vins, du blanc au rouge sans oublier la Méthode ancestrale.

Gelin Thomas

Cestayrols05 63 47 04 99

FROM THE SEED TO THE LOAF! Thomas Gelin does everything from A to Z, from the cultivation of the wheat to the baking, to offer you a high quality local and organic product.The farmhouse breads with natural leaven are baked in a brick oven.

Mas d'Aurel

Donnazac00 33 (0)5 63 56 06 39

The Mas d'Aurel, characterized by its typical white stone dovecote, is located on the right bank of the Tarn, north of the Gaillac vineyard, very close to the medieval city of Cordes sur ciel.

Ferme de l'Esparcette

Fayssac06 82 70 76 16

Venez découvrir notre production en maraîchage, plantes médicinales, huiles essentielles et eaux florales en conversion bio et agroforesterie.

Ferme Ratier

Fénols05 63 56 63 65, 06 08 35 50 24

Éleveur de vache de race Aubrac, produits fermiers, huile de tournesol et farine de blé tendre moulu à la meule de pierre

Château Labastidié

Florentin00 33 (0)5 63 53 95 95, 00 33 (0)6 11 69 42 54

Château Labastidié is surrounded by a 78-hectare ocean of vines, cultivated in AOC Gaillac.

Domaine du Comte de Thun

Frausseilles00 33 (0)6 09 89 14 08

32 hectare wine estate, specializing in the production of red wines for aging from Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah and Pinot Noir grapes.

Bonet Floreal

Gaillac06 62 50 19 66

Depuis 2002, nous travaillons la culture du safran.

Brasserie La Berlue

Gaillac05 63 81 88 87

Imagine a warehouse in the middle of the fields, a dozen draft beers brewed on site, take-away possible, great burgers (including vegetarians), concerts, a great terrace, a petanque area and children's games !

Château Balsamine

Gaillac00 33 (0)6 70 61 11 46, 00 33 (0)6 11 28 12 99

En 2006, le Château Balsamine naît, fruit d'une passion commune, entre Christelle et Christophe. Visite du domaine viticole, dégustation et vente de vins de Gaillac et d'huile d'olive.

Château De Rhodes

Gaillac00 33 (0)5 63 57 06 02

Les vins du Château de Rhodes sont en agriculture biologique depuis 2008. Les cépages autochtones permettent l'élaboration de vins de qualité dans la plus pure tradition du gaillacois.

Château Maresque

Gaillac00 33 (0)6 82 43 87 36, 00 33 (0)5 63 57 53 32

Producteur de vins de Gaillac.

Domaine Barreau

Gaillac00 33 (0)5 63 57 57 51

Le Domaine Barreau perpétue les traditions familiales depuis six générations notamment grâce aux soins attentifs portés à la vigne et au vin.

Domaine de Canto Perlic

Gaillac00 33 (0)5 63 57 25 56

On the heights of Sainte-Cécile d'Avès, the 8 hectares of the Canto Perlic estate overlook the Gaillac valley.

Domaine de Gayssou

Gaillac00 33 (0)5 63 33 18 74

Le Domaine de Gayssou est situé sur la commune de Broze, à quelques kilomètres de Gaillac, sur les premières Côtes, rive droite du Tarn.Vous retrouverez les vins du Domaine sur notre point de vente à Gaillac en direction de Castelnau de Montmiral.

Domaine de la Petite Tuile

Gaillac00 33 (0)6 44 22 93 57, 00 33 (0)6 25 36 73 69

Le Domaine de la Petite Tuile, certifié "Agriculture Biologique", est niché au cœur des premiers coteaux gaillacois.

Domaine des Terrisses

Gaillac00 33 (0)9 50 27 11 38

Le Domaine des Terrisses est situé sur les tous premiers coteaux dominant Gaillac. Vins d'appellation d'origine protégée Gaillac : blanc sec, doux, mousseux, méthode rurale, brut et demi sec, rouge, rouge en fût, blanc sec en fût, récolte tardive, rosé...

Domaine du Moulin

Gaillac00 33 (0)5 63 57 20 52, 00 33 (0)6 80 33 67 73

We welcome you to our tasting cellar located on the Route des Bastides. Independent winegrower for 6 generations we welcome you as a passionate.

Domaine Duffau

Gaillac00 33 (0)6 29 51 19 65, 00 33 (0)5 63 58 43 13

Independent winegrowers, Anne and Bruno Duffau will make you discover their passion for wine in the heart of the first coasts and a stone's throw from the town of Gaillac. Hikers welcome!

Domaine La Tour-Boissel

Gaillac00 33 (0)5 63 57 06 05, 06 82 40 95 90

Sur les premières côtes de Gaillac, au cœur du vignoble, le Domaine La Tour Boissel produit des vins variés et de qualité depuis 1893, une Tradition.

Domaine Laborie D'Empe

Gaillac00 33 (0)6 89 37 59 80, 00 33 (0)5 63 57 58 53

Winegrowing estate located on the first slopes of the Gaillacois vineyard, right bank.

Domaine Laubarel

Gaillac00 33 (0)6 61 94 76 91

Domaine de 7 hectares de vignes situé aux confins des communes de Gaillac, Broze et Cahuzac-sur-Vère, sur les coteaux entre vallée du Tarn et plateau Cordais.

Domaine Les Grezels

Gaillac00 33 (0)5 63 57 40 94

The estate covers 40 hectares, under sustainable agriculture. It is located in the heart of the Gaillac appellation, on the first slopes.

Domaine les Petits Jardins

Gaillac00 33 (0)6 13 62 02 12

Jérôme et Alexia, tous deux passionnées de la Terre, vous feront partager les secrets et les vins du Domaine Les Petits Jardins.

“Croquant” biscuits

The ultimate Cordes speciality! This sweet treat from Cordes has gone unrivalled for a whole century. It is a biscuit made from wheat flour,

egg white, sugar, and almonds grown in the South West, along with a small pinch of mystery that makes it truly unique. Croquants go particularly well with fruit salad or icecream, or a nice little glass of Gaillac white wine… Once you’ve tasted this culinary delight you’ll definitely be back for more…

delicieux-croquants-craquantsauxamandesdeCordes
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Truffles

Make sure you visit a truffle market… This black gold thrives on our limestone soils which are close to those of the Quercy region. This is why there are more and more truffle farms between Albi and Cordes. Winter is the best time of year to try truffles (from mid December to mid February).

Moments of delight for fans of these fungi of incomparable aroma!

Complete list of other producers cordais et causse